ENGLISH עברית ESPAÑOL DEUTSCH
Quality Immigration Services ברוכים הבאים
פורום | הרשמה | כניסה

פורום הגירה ואזרחות אירופאית
דיון זה נפתח לאחר כניסתך האחרונה נושא במועדפים מנוי ותיק או לקוח של החברה הוזהר עקב התנהגות בלתי הולמת
לדיון נוספו תגובות לאחר כניסתך האחרונה דיון חם: מספר רב של תגובות מומחה חיצוני הושעה בעקבות הפרת תקנות האתר

נושא: לחיות באירופה
9/3/2013 (13:04)
שלום רב. אני אזרח ישראלי ואני מטייל ועובד בעבודות שונות בעולם...בדרך כלל ללא אישור ועל ויזת תייר...בת זוגתי היא הולנדית והיינו מאוד רוצים לחיות באירופה, פינלנד הוא יעד מאוד קורץ. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לקבל ויזת עבודה או שהייה ללא תעודת נישואין.תודה רבה.

KEISAR8
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:20)
ניתן להגיש בקשה לרישום כזוג קבוע (ע"ע מוכרים בציבור).

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
24/3/2013 (8:03)
תודה רבה על התשובה...רק איפה אני מבצע רישום זה?

KEISAR8
מנוי פעיל
הוספת תגובה
26/3/2013 (21:27)
במשרד הזרים בעיר בה תתגוררו בפינלנד.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: אזרחות צרפתית לילידי מרוקו
15/3/2013 (13:08)
היי סבתא שלי נולדה בקזבלנקה עם תעודת לידה צרפתית כחולה עם אזרחות צרפתית.
כשהיה שחרור מרוקו מהשלטון הצרפתי בשנת 1956 המלך ציווה על כולם להגיע למשרד הפנים ולהחליף את התעודות לידה בציווי שלו והביא להם את התעודות לידה אחרות שבתוך פנקס שכל הילדים וההורים רשומים.
התעודות לידה שאצלי הם עם חותמת מרוקאית וצרפתית ביחד על פי בדיקה לא מצויין שם על אזרחות צרפתית אך התעודות המקוריות היו עם אזרחות
האם ישנה אפשרות להשיג את התעודות הנצרכות והאם הם יכולות לעזור ?לקבלת אזרחות
צרפתית
תודה מראש

לירון
מנוי לא פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:56)
בוקר טוב.
הכל תלוי באופן בו החוק הצרפתי מתייחס לצאצאי מרוקו הצרפתית שנולדו כאזרחי צרפת (לא נתינים - אזרחים).
המלצתי: בררו בשגרירות הצרפתית, ובמידה והתשובה אינה מספקת אתכם רשמו שוב בפורום זה ונערוך עבורכם ברור מעמיק יותר.
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: אזרחות ספרדית
5/3/2013 (10:32)
שלום, שמי אריאל נבארו, אני מתגוררת בישראל. לאחרונה ראיתי במדורי העיתונות אזרחים ישראלים רבים אשר קיבלו אזרחות ספרדית. סבי התגורר בטורקיה ואז עלה לישראל. אנחנו צאצאים של מגורשי ספרד. התקשרתי לשגרירות בתל אביב, והם לא נתנו לי פרטים לגבי תהליך קבלת האזרחות ואמרו שההוראה צריכה להגיע אליהם ישירות מספרד. הייתי מאוד רוצה לברר פרטים לגבי תהליך קבלת האזרחות מפני שאני לא יודעת כלל איך עושים זאת. תודה רבה והמשך יום נעים.

ARIEL
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:49)
שלום רב, הסיבה לתשובה מהשגרירות הנה שעדין לא קיים תקנון מוסכם (reglamento) שאושר ופורסם בבולטין הממשלתי. הסיכויים שלך טובים, שכן השילוב של שם המשפחה (navarro) והמוצא התורכי מהווים נקודת פתיחה טובה. בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: נישואים צרפתים
20/3/2013 (10:55)
שלום אני ובת זוגתי מאורסים ומתכננים חתונה בעוד 5 חודשים רציתי לדעת איך אנחנו מגישים בקשה לאזרחות הצרפתית מאחר והיא צרפתיה .ואנחנו מעוניינים לקבל דרכון לצורך מעבר למגורים באנגליה ביחד . מה צריך להביא לעורך דין להתחלת התהליך.ראיתי באחד הפורומים שיש צורך לגור בצרפת תקופה של זמן האם אנחנו מחוייבים לגור בצרפת או שנוכל לגור באנגליה גם כן וזה מספיק לאשרות לקבלת האזרחות עקב שזה גם אירופה מה אנחנו צריכים להוכיח לקבלת הנישואין . אודה על תשובה תודה רבה

GOLAN43
מנוי לא פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:47)
בוקר טוב.
אינך זכאי לאזרחות צרפתית, שכן נישואים מעצם היותם נישואים אינם מזכים באזרחות זו. אינטגרציה ע"ב נישואים במקרה של צרפת כן מזכה בזכות להגשת בקשת אזרוח. האינטגרציה מוכחת באופן הבא:
1. הזוג נשוי לפחות חמש שנים ויכול להוכיח זאת.
2. הזוג מתגורר יחד.
3. במידה והאזרח הצרפתי מתגורר מחוץ לצרפת, קיים רישום רצוף שלו בשגרירות הצרפתית.
4. מגיש הבקשה לאזרחות מדבר צרפתית ברמה הדרושה בחוק.

קיימת גם אפשרות של התאזרחות ע"ב מגורים, שבמקרה של בני זוג נשואים נדרש:
1. הזוג נשוי לפחות ארבע שנים ויכול להוכיח זאת.
2. הזוג מתגורר יחד בצרפת לפחות שנה.
3. מגיש הבקשה לאזרחות מדבר צרפתית ברמה הדרושה בחוק.

כמובן שהמגורים צריכים להתבצע בצרפת עצמה, אין קשר בין מגורים באנגליה לאזרחות צרפתית.

בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: אזרחות לצאצאי הספרדים
23/3/2013 (9:01)
שלום רב כמה שאלות, 1.האם כבר יש תקנון ספרדי מלא לטיפול בענין.
2.האם מישרדכם מתכנן לטפל במקרים אלה.
3.קראתי את הלינק ,האם הבנתי נכון שיש לוותר על אזרחות נוספת,כלאמר על אזרחות ישראלית.

YAFA
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:33)
בןקר טוב.
1. עדין אין תקנון מלא, אבל כבר יש תקנות מנחות.
2. אכן, זו תעסוקתנו.
3. עפ"י התקנון המבוסס על הצעה 2012 (בניגוד לחוק מתן אזרחות מקור לצאצאי ספרדיים משנות השבעים), אין צורך בויתור על האזרחות - מה שהופך את האחזרות לאזרחות מקור לכל דבר (בהגדרתה, אזרחות מקור אינה מותנית בויתור על אזרחות מקור אחרת).
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: חתונה באיטליה
10/3/2013 (11:06)
אהלן
אני סטודנט באיטליה, ומחזיק בדרכון ישראלי ואמריקאי. את אשרת השייה שלי ביקשתי עם הדרכון האמריקאי.
כעת אני מתכנן להתחתן עם איטלקיה (לא יהודייה), ורציתי לדעת אם אולי כדאי לנסות לבצע את החתונה בעזרת הדרכון הישראלי? האם כך יהיה יותר קל לרשום את הנישואין בארץ מאוחר יותר? לא נראה לי שארצה לרשום את הנישואין בארה"ב...

YOAV46
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:29)
שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה.

חשוב להבין שנישואים הם חוזה אזרחי (גם אם נערכו במסגרת דתית, שכן לאחר מכן מתקיים רישום אזרחי) בעל תוקף חוקי ורשמי ע"פ החוק הבינלאומי.

היותך נשוי תקף לכל מדינות העולם, ללא קשר באמצעות איזה מסמך הזדהית. טכנית ניתן אולי להערים על רשויות כאלה או אחרות, אבל זה בניגוד לחוק. כך שבין אם תרשום או לא את הנישואים בארה"ב, אתה עדין נשוי ורשויות ארה"ב יראו דבר עברה באם תכריז שאינך נשוי (לא ידוע לי האם אי הכרזה במקרה של ארה"ב דינה עברה גם כן).

מבחינת הליכים, באיטליה או כל מדינה אחרת עליך להנשא רק עם המסמך בו הזדהית עם כניסתך למדינה או זה המצוין באשרה במידה וקיימת. הזדהות במסמך אחר, ללא צרוף הצהרה על המסמך המקורי, הנו עברה.

בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: שהייה מעל 90 יום בצ'כיה
4/3/2013 (15:02)
שלום לפי הלינק המצורף ישראלי יכול לשהות בצ'כיה 90 יום נוספים האם ידוע אם ההסכם הבילטרלי הזה עדיין בתוקף ?
מצורפים להלן:

NS7854
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:19)
שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה.
איו לי גישה לקישור המצורף.
לא מוכר לי ההסכם המדובר, אבל במידה ומדובר בהסכם בילטרלי אין סיבה שלא יהיה בתוקף.
הסכמים מסוג זה אינם זמניים, וביטולם נגרם בד"כ ממתיחות דיפלומטית בין מדינות.
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: עבודה באירופה
4/3/2013 (10:05)
שלום, אני מחפש עבודה באירופה. כאזרח ישראלי נתקלתי בדחייה חזקה.
אל כבעל דרכון רומני - ישנה התעניינות. האם אני זקוק לאשרת עבודה באוסטריה/גרמניה/אנגליה? כיצד אני משיג זאת?
כמו כן - איך אני ממיר את רשיון הנהיגה הישראלי לרומני?

בברכה
רון

RONALDO
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:10)
שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה.
מוזר שאתה אומר זאת, ברוב המקרים בהם נתקלנו זה להפך: הדחיה (לצערנו) היא מאזרחות רומנית בעוד שהישראלית מעוררת ענין. לכן, ישראלים מציגים עצמם ככאלה, כשאת האזרחות הרומנית הם מציינים כסיבה לקיום אישור עבודה.

עם זאת, במדינות אותן ציינת תהיה זקוק לאשרת עבודה כאזרח רומני ממש כמו ישראלי, לפחות עד סוף השנה הנוכחית (כל עוד מדובר בעבודה כשכיר).

לגבי המרת רשיון לרומני, ניתן לעשות זאת ברומניה בתנאי שברשותך אישור למגורים ברומניה (אזרח או לא). שים לב שעם אשרה מומרת, במידה ותעבור לגור במדינה אירופאית אחרת, תוכל לנהוג במשך שנה אחת בלבד (במקרים בודדים שנתיים).

בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: דרכון ספרדי-ארופאי
10/12/2012 (6:38)
שלום רב,
רציתי לדעת איך מתבצע הנועל לקבלת דרכון ספרדי למגורשי ספרד
האם כאשר הסבתא רבה שלי גורשה מספרד אני יהיה זכאי גם לדרכון ספרדי.

בתודה

IDAN
מנוי פעיל
הוספת תגובה
27/12/2012 (19:49)
ערב טוב, אנחנו בחופש עד השני לינואר. תשובה מהירה: עדין אין נוהל מסודר עפ"י הצעת החוק, אנו מצפים לעדכונים בקרוב. בכל אופן, לא מדובר בדור של הסבתא רבה אלא בצו הגרוש של סוף המאה ה-15. בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
28/12/2012 (5:37)
מחכים לבשורות טובות

IDAN
מנוי פעיל
הוספת תגובה
9/1/2013 (9:16)
שלום,
האם יש חדש בנוג לחוק הנ"ל???

IDAN
מנוי פעיל
הוספת תגובה
16/1/2013 (17:18)
אשמח גם לשמוע על חידושים וההליכים

SA_KR
מנוי פעיל
הוספת תגובה
27/2/2013 (19:21)
עדכונים על דרכון ספרדי למגורשי ספרד יש בלינק
מצורפים להלן:

YORAMZARA
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:05)
שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה.
כן, ישנה התקדמות משמעותית, באפריל נפרסם מפרט נרחב בפורום זה.
לגבי הדף שצרף קודמי, מדובר בטיוטה ראשונית שנשלחה בדצמבר לשגרירויות.
אין בה כל חידוש.
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: דרכונים לילדי
9/1/2013 (11:02)
שלום רב
לי אזרחות ספרדית נולדתי בספרד ויש לי דרכון ספרדי ילדי רוצים דרכון ספרדי
בני הגדוך בן 34 נולד כאן בתי בת 27 נולדה בונצואלה ובני הקטן בן 25 נולד בישראל
שאלתי מה עלי לעשות על מנת להוציא דרכון ?
אני מתאר לעצמי שתחילה עלי לתרגם תעודות ליד ומה עוד ?
בתודה
מרקוס סונגו

SONEGO33
מנוי פעיל
הוספת תגובה
14/1/2013 (20:13)
היי לא קיבלתי תשובה מדוע ?

SONEGO33
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:04)
אנא קבתי התנצלות (הסיבה לאיחור בתשובות מופיעה באחד מהשרשורים למעלה).
השבתי לך בפוסט מקביל שפתחת.
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: תיירות באירופה לאחר תום תקופת ויזה
21/2/2013 (9:16)
שלום, אני מתגוררת בצרפת כרגע על בסיס אשרת סטודנט. ברצוני לדעת האם לאחר תום תקופת האשרה, במידה ואצא מצרפת וארצה לשוב אליה ולתייר באירופה מיד אח"כ (בתור תיירת)- האם הנ"ל אפשרי? כמה זמן אוכל לשהות בתור תיירת בצרפת והאם העובדה שהתגוררתי בצרפת משפיעה על כך (למיטב הבנתי אסור לתיירים לשהות בצרפת לתקופה של יותר מ3 חודשים בכל חצי שנה- האם התקופה בה אני שוהה פה על בסיס ויזה משפיעה על כך?) תודה

YB27
מנוי פעיל
הוספת תגובה
24/3/2013 (7:01)
שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה.
אין קשר בין הדברים. אשרת סטודנט אינה אשרת תייר, למעשה אשרת תייר ישראלי באירופה היא "אשרה שקטה", שרק החותם בדרכון מעיד על תוקפה, בניגוד לאשרת סטודנט ואשרות אחרות המצריכות מדבקה בדרכון.
כך שאל חשש - תוכלי לשהות שלושה חודשים מלאים בצרפת ובאיזור שנגן בכלל.
בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה

 
 תוכנת ע''י MEDIAWEISZ