ENGLISH עברית ESPAÑOL DEUTSCH
Quality Immigration Services ברוכים הבאים
פורום | הרשמה | כניסה

פורום הגירה ואזרחות אירופאית
דיון זה נפתח לאחר כניסתך האחרונה נושא במועדפים מנוי ותיק או לקוח של החברה הוזהר עקב התנהגות בלתי הולמת
לדיון נוספו תגובות לאחר כניסתך האחרונה דיון חם: מספר רב של תגובות מומחה חיצוני הושעה בעקבות הפרת תקנות האתר

נושא: עזרה לגבי אישורים
25/7/2012 (13:09)
רציתי לדעת אם אני רוצה לטוס לחצי שנה ולעבוד במקומות כמו למשל : בולגריה,צכיה וכ"ו..
האם צריך אישור שיהיה שם? ובכללי האם יש צורך בכך אם זה לחצי שנה או שנה? ואם פשוט עוברים או שיש תהליך כל שהוא?

KOKO
מנוי פעיל
הוספת תגובה
25/7/2012 (13:51)
אני מבין שברשותך אזרחות אירופאית?

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
25/7/2012 (16:43)
לא אין לי אזרחות אירופאית
האם דבר כזה ייחשב למהגר לא חוקי? ואם כן מה צריך לעשות כדי ללכת להתגורר שם חצי שנה עד שנה? בנוסף הבנתי הרי שהם מקבלים בזרועות פתוחות אנשים שרוצים לבוא ולהתגורר במיוחד בצכיה או בולגריה האם זה נכון?

KOKO
מנוי פעיל
הוספת תגובה
25/7/2012 (19:54)
ע"מ לעבוד בכל מדינה שהיא מבין חברות האיחוד האירופאי, עליך לקבל אשרת עבודה (או BLUE CARD במקרה של HIGLY PROFESSIONAL EMPLOYEES) במידה ואין ברשותך אזרחות אירופאית (EU+EFTA). ניתן לבקר כתייר עד 90 יום בלבד. במקרה של בולגריה השקעה של חצי מיליון יורו תזכה אותך בתושבות קבע מקומית (לא אירופאית). בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
25/7/2012 (21:09)
קודם כל תודה על העזרה :)
ויש לי עוד כמה שאלות אם תוכל לעזור בטובך
איך אני יכול לקבל את הblue card הזה שדיברת עליו? איך אפשרי לעשותו מה התנאים?
ואם אני רוצה להגיע ליותר מ90 יום משהו בסביבות החצי שנה עד שנה לצרכיים עסקיים איך אני יכול לקבל אשרה ולהשאר שם בלי הרבה דאגות?

KOKO
מנוי פעיל
הוספת תגובה
26/7/2012 (11:48)
לגבי ה BLUE CARD, אנא קרא בראש הפורום. לגבי שהיה של יותר מ-90 יום, מספר מדינות מעניקות אשרת שהיה ארוכה (180 יום) בתנאים מסוימים, כגון צרפת, אולם לא קל להשיג אשרות מסוג זה אלא אם כן מדובר בצרכים קונקרטיים שניתנים להוכחה. במרבית המדינות לא ניתן לשהות יותר מתשעים יום בחצי שנה. עליך לבדוק כל מקרה לגופו. בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
30/7/2012 (12:55)
אוקי תודה רבה על העזרה
ולמי אפשרי לפנות כדי לקבל עוד מידע על כל זה ועל מדינות ספציפיות?

KOKO
מנוי פעיל
הוספת תגובה
נושא: שאלה בקשר למגבלות שהייה באירופה.
22/7/2012 (14:55)
האם אני יכול לשהות באזור שנגן 90 ימים כתייר ואז להמשיך למדינה מחוץ לשנגן כמו בריטניה ל90 ימים.ואז כשתתאפס הספירה של ה180 ימים לחזור שוב בחזרה למדינה שנמצאת באזור שנגאן?
או שחייבים לצאת מאירופה בשביל שאני יוכל לשוב לאזור שנגאן שוב.
תודה מראש,אבי.

AVI22
מנוי פעיל
הוספת תגובה
25/7/2012 (13:55)
שלום רב, לא מובנת לי השאלה. אם אתה מעונין לצאת מאיזור שנגן לאחר שלושה חודשים ולחזור אליו לאחר סיום תוקף חצי שנה קלנדרית, אין שום בעיה. אנגליה, כפי שציינת, היא מחוץ לאיזור שנגן. תוכל גם לשוב לישראל, למשל, ומשם להכנס חזרה לשטח שנגן. בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
25/7/2012 (18:30)
אני טס לספרד ומתכוון להיות שם 90 ימים ולאחר מכן להמשיך לאנגליה לעוד כ90 ימים (או 93 אם צריך) ואז לחזור לספרד עוד הפעם, זה אפשרי נכון? כל עוד עברתי את המגבלה של ה90 ימים מתוך חצי שנה(אני יכול לשוב מאנגליה לאזור שנגן?. ומה הכוונה חצי שנה קלנרית? הכוונה מינואר-יוני,ומיולי-דצמבר? או שהכוונה לחצי שנה מיום הכניסה למדינה. איך זה הולך?
תודה.

AVI22
מנוי פעיל
הוספת תגובה
25/7/2012 (19:57)
הבנת נכון: 90 יום במדינות שנגן + מינימום 90 יום בחוץ = אפשרות לחזור לבקר במדינות שנגן. אנגליה מאפשרת שהות של עד 6 חודשים כתייר, כך שיכולה להוות יעד ראוי לשהיה מחוץ לאיזור שנגן. בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
28/7/2012 (19:12)
תודה רבה. עוד 3 שאלות קטנטנות:
1. אירלנד לא נחשבת לחלק מבריטניה נכון? אני יכול להמשיך לטייל באירלנד אחרי בריטניה נכון? בהנחה שניצלתי את כל ה6 חודשים בבריטניה.
2. איפה יותר זול לעשות ביטוח רפואי? בארץ או בחול.
3. אם אני מתכנן את הטיול לבערך שנתיים, האם כדאי לי לבטל את התושבות בארץ? כדי לחסוך את התשלום לביטוח לאומי.
תודה.

AVI22
מנוי פעיל
הוספת תגובה
29/7/2012 (5:45)
1. אכן כך.2. בארץ יש תכניות טובות.3. שים לב ללינק המצורף.בברכה
מצורפים להלן:

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
29/7/2012 (20:13)
הלינק לא נפתח.
ושוב תודה רבה על התשובות.

AVI22
מנוי פעיל
הוספת תגובה
30/7/2012 (12:53)
נסה עכשיו.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
שרשור בנושא בלו-כארד
28/7/2012 (15:00)
ע"מ לא להכביד על ההסבר בראש בפורום, רשמו כאן.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
28/7/2012 (16:10)
רציתי לשאול, האם גם אזרחים אירופאים יכןלים להוציא blue card כמו שלכל אזרח אמריקאי יש גרין קארד

ELAD185
מנוי פעיל
הוספת תגובה
28/7/2012 (20:12)
אם הכוונה היא לתושבי האיחוד האירופאי או מדינות EEA, אין צורך בשום אשרה - גם לא בלו-כארד. הזכות למגורים ועבודה היא מכורח היותם אזרחים אירופאים (tacit permit).

נ.ב. לאזרחים אמריקאים אין גרין כארד, שהוא השם המקובל לתעודת תושב בארה"ב. אזרח אינו נדרש לכל תעודה, בארה"ב אפילו לא תעודת זהות. מי שאינו אזרח ע"מ לגור ולעבוד בארה"ב נדרש לגרין-כארד.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
28/7/2012 (21:33)
תודה על התשובה המהירה.
אני הייתי חושב שעדיף שכל אחד ינפיק בלו קארד, אני חושב שזה יכול להקל על כל העניין של הבירוקרטיה המוזרה שקיימת בין המדינות השונות.
על הגרין קארד האמריקאי, ישנו את הסוישאל סקיוריטי נאמבר.
שתופס לכל אית מהמדינות בארהב.
אם יהיה מאגר אחיד בכל אירופה מאחד את כל המספרים של הבלו קארד, זה יקל על העניין של להירשם בעירייה/משטרה, מספר ביטוח לאומי וכאלה.

ELAD185
מנוי פעיל
הוספת תגובה
29/7/2012 (5:28)
נוגד את הרעיון האירופאי. אירופה אינה מדינה פדראלית, בניגוד לארה"ב או גרמניה, אלא איחוד מדינות בעלות ממשלות נפרדות. הרעיון הוא שעם תעודת זהות גרמנית תוכל לגור ולעבוד בספרד ולהפך, ללא צורך באשרת עבודה או תעודת תושב. כמובן שיש להרשם ע"מ לקבל מספר תושב או ביטוח לאומי ע"מ שניתן יהיה לקבל משכורת, לשלם מסים ולעשות פעולות שכל אזרח או תושב נדרש לעשות. לגבי ביטוח לאומי, לכל מדינה מערכת משלה. בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: נישואים/איחוד חד מיני בבריטניה
28/7/2012 (22:47)
לפני חצי שנה הכרתי בחור מקסים.
אנחנו יוצאים כבר חצי שנה, ובקרוב אני מתכנן מעבר ללונדון (אני בעל אזרחות אירופאית).
ברצונינו לטוס יחד, על מנת שלא נצטרך להיפרד או לחיות בטיסות רוב הקשר שלנו,
האם נישואים במדינה שבה נישואים חד מיניים נערכים, מוכרת בבריטניה? או שיש תהליך שאני יכול להתחיל עוד בישראל?
כמו כן, מהם התנאים לקבלת אישור עבודה לבן זוגי, אחרי הנישואים/איחוד/ידועים בציבור?
האם הוא יקבל אשרת עבודה זמן קרוב למעבר ללונדון או שזה בירוקרטיה ארוכה ומייגעת?
קראתי בפורום שאני אצטרך להוכיח אוכל לממן אותו במשך שנתיים, האם זה נכון?

במידה ולא מתקבלת אשרת עבודה זמן קצר אחרי ההגעה שלנו ללונדון והוא עובד בעבודה שחורה, ונתפס על ידי הרשויות, מה הדין בדבר?

תודה רבה על העזרה.

ELAD185
מנוי פעיל
הוספת תגובה
נושא: תושב קבע על ידי חתונה
21/7/2012 (1:45)
לאחר ביקור של חודש באנגליה הכרתי בחורה , טוב לנו ביחד ואנחנו מעוניינים להישאר ביחד,אני בעל דרכון ישראלי והיא בעלת דרכון אירופאי(נולדה בליטא) , ומתגוררת כרגע בלונדון , דיברנו על לעבור לגור ביחד בלונדון ,וחשבנו על חתונה, השאלה שלי היא האם זה משנה איפה נתחתן,למשל בקפריסין? ,במידה ונרצה להתגורר ביחד בלונדון,אילו מסמכים אני צריך להגיש כדי שנוכל להתחתן ולעבור לגור ביחד בלי בעיות בלונדון , ואיזה דברים אני צריך לדעת כדי שכל התהליך הזה יתקיים? ,אשמח שתאירו את עייני :) ,תודה

GAMA
מנוי פעיל
הוספת תגובה
נושא: עורך/ת דין שמתמחה באזרחות פורטוגלית
12/7/2012 (21:25)
שלום וברכה,
אני מחפש עורך/ת דין טוב/ה בישראל שמכיר/ה את המערכת בפורטוגל ושיש לו/ה קשרים לארכיונים שם וכיוצ"ב. מחיפושים שערכתי באינטרנט לא מצאתי אף לא אחד כזה. אשמח מאוד להמלצה, היות והדבר לא כל כך נפוץ. אם אין זה ממדיניות הפורום לפרסם מידע מסוג זה, אנא שלחו לי למייל: eyal_haddad@walla.com

המון תודה!
אייל.

YOSOYEYAL
מנוי פעיל
הוספת תגובה
15/7/2012 (7:19)
אייל שלום. אם איני טועה כבר שאלת כאן בעבר. איננו מכירים יועצי הגירה בארץ (או "עורכי דין", שהוא המונח המועדף על ישראלים רבים ). באופן כללי, הייתי מנסה לעבוד ישירות מול השגרירות, ובמידה וזה לא הולך כדאי ליצור קשר עם המשרד המצורף בקישור, הממוקם בליסבון. עבדנו איתם בזמנו לגבי מקרה מסוים, והם בסדר גמור. בברכה.
מצורפים להלן:

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
16/7/2012 (18:30)
תודה רבה על התשובה המהירה!
אכן כתבתי כאן בעבר וגם אז נהנתי בצורה מקצועית

YOSOYEYAL
מנוי פעיל
הוספת תגובה
19/7/2012 (12:55)
תודה לך! נשמח אם תעדכן.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
נושא: ויזה לגיברלטר
11/7/2012 (13:56)
ע"מ לעבוד בגיברלטר, אני צריך ויזה ספרדית או אנגלית? מה ההליכים אודה לכם מאוד.

SENT_BY_MAIL
אנונימי
הוספת תגובה
15/7/2012 (7:21)
לא ולא, צריך אשרת עבודה גיברלטרית (גם אזרחי ספרד ובריטניה נדרשים לאשרת עבודה בגיברלטר, למרות שהדרישות שונות כמובן מהדרישות לאזרח ישראלי, זאת בעוד תושבי גיברלטר רשאים לעבוד בבריטניה ללא אשרה בהיותם אזרחים בריטים). בברכה.

PICHINAN
מומחה הפורום
הוספת תגובה
19/7/2012 (12:54)
ואיך אני יכול להוציא אשרה? זה ע"מ לעבוד בחברה למסחר אלקטרוני.

SENT_BY_MAIL
אנונימי
הוספת תגובה
נושא: ושוב: דרכון רומני בספרד
19/7/2012 (10:26)
הי. רציתי לשאול האם ספרד אכן יישמה סופית את ההחלטה בנוגע למחזיקים בדרכון רומני. כלומר- האם באמת מי שמחזיק בדרכון רומני לא יכול כיום לעבוד בספרד ללא קבלת אשרת עבודה?
אודה על תשובתכם המהירה
טל

TALP
מנוי פעיל
הוספת תגובה
19/7/2012 (12:48)
זה אכן כך מהראשון לאוגוסט שנה שעברה. כמו במדינות אחרות, אזרחי רומניה זקוקים לאשרת עבודה ע"מ לעבוד בספרד, אלא אם כן פותחים עסק פרטי. בסוף השנה הנוכחית יערך אבחון מחדש של הנורמה בהתאם למצב שוק העבודה, אבל לא נראה שיהיה שינוי עד 2014. בברכה.

DELASERRA
מומחה הפורום
הוספת תגובה

 
 תוכנת ע''י MEDIAWEISZ